ANNONS

Att ”hylla” sin pojkvän…

/
Läser ännu en artikel i Expressen om hur jag "hyllar" min pojkvän på Instagram. Vilken gång i ordningen de publicerar ungefär samma artikel vet jag inte, har tappat räkningen. Ja, jag har en pojkvän. Och japp, jag är kär i honom. Kan förstå om det är en nyhet EN gång, men hur kan det vara en nyhet en gång i veckan ungefär? Och så var det det där med att HYLLA sin pojkvän.. Har han fyllt år? Har han vunnit OS-guld? Är han en gud som jag tillber och bugar för och kysser fötterna på? (Det sista är i och för sig nära sanningen, men ändå 😉
Är det verkligen så konstigt att lägga ut en bild på sin partner då och då? Jag blir smått generad när jag läser de där artiklarna. Fattar verkligen om ni också blir det. Men minns då att även jag sitter hemma med skämskudden.. Haha 🙂
Men bara för att den här bloggen är din (ja just du som läser detta nu) och min lilla hemlighet så ska jag bjussa på en RIKTIG hyllning av min pojkvän som faktiskt är världens bästa (och förmodligen MYCKET bättre än vad jag förtjänar).
1) Han är snygg när han äter frukost 🙂

2) Han är snygg när han äter lunch 🙂

3) Han är snygg när han äter middag 🙂

4) Han är till och med snygg när han cyklar 🙂

Hyllning klar. Over and out.
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00