ANNONS

Kan vädret ta och skärpa sig eller?

/
Finns väl inget vi svenskar pratar mer om eller tänker mer på än just vädret. Men när man har åkt runt halva jordklotet för att få lite sol och värme så blir man ju smått förbannad när det är mulet och kallt. Vad är det frågan om?? Har dessutom åkt på en riktigt envis sommarförkylning och har inte kunnat träna på hela resan. Drömmer om löpturer på strandpromenaden, inlinesåkning i små jeansshorts (tänk Marcus Schenkenberg fast tjej ;-), timslånga yogasessioner nere vid vattnet och muskelpumpning på Muscle Beach.  Men med den här stora slembollen i huvudet så blir det inget med det. Nåja, färdigklagat. Vi gjorde ändå det bästa av dagen. Smarrig frukost på Blue Daisy Café. Käkade deras Napa Scramble och det var baske mig 5 plus.

Lyckades även lura med mig mannen på en halv dags shopping på Third Street Promenade. Kanske inte är helt fel med dåligt väder ibland, hehe.. Han är väldigt tålmodig måste jag säga, klagade inte en enda gång. Inte ens inne på Victorias Secret och det säger inte så lite! Såg mer än en man som antingen satt och sov på nån pall eller såg självmordsbenägen ut bland oändliga korgar av färgglada trosor och bh:ar.

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00