ANNONS

Jetlag is a bitch

/
Jetlag och jag kommer verkligen inte överens. Var så trött igår när vi kom hit att det var ett skämt. Som ni också ser på den här bilden, haha. En riktig bloggare hade förmodligen tagit om bilden 100 gånger och sen retuscherat bort alla tecken på trötthet och till sist förmodligen bestämt sig för att inte publicera det fula, trötta nyllet överhuvudtaget. Men jag bjussar på det. En osminkad bild ur verkligheten minsann 🙂

Första dagen blev det tacos och Corona på Blue Plate Taco. Lovely sällskap också.

Han som ser lika trött ut som jag i bakgrunden hör inte till vårt lilla gäng alltså.

Lobster tacos för Falleman ochchicken tacos för mig. De trycker inte i sig små portioner här i USA precis.. Efter maten tvingade jag Patrik på en powerwalk längs stranden till Venice och tillbaka. Ca 13 km. Skönt att röra på sig tänkte jag, men min smågnälliga man tyckte det var i längsta laget. Venice boardwalk är en av de härligaste platser jag vet. Kan sitta i timmar och bara titta på alla original som rör sig där. Vi sprang också in i en filminspelning med några som kallade sig Rhett och Link (Youtube-stjärnor, insåg jag efter en snabb googling).

0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00