ANNONS

En go kväll i Götet

/
Jag har ju på senare tid blivit löjligt frälst i Göteborg och jag kan inte riktigt sätta fingret på varför. Givetvis KAN det spela in att världens härligaste kille kommer därifrån, men det är också något med atmosfären. Folk har inte lika bråttom och är lite mer "på riktigt". Eller så har jag bara haft turen att träffa riktigt sköna gubbar (och gummor). Jobbar på min Göteborgs-vokabulär som ni märker änna… 😉 Igår hade iallafall Patrik och jag en riktigt härlig kväll på stan. En kväll som definitivt hamnar på Göteborgs pluskonto. Sent på eftermiddagen gjorde vi vårt första stopp på Bar Himmel. Vilket genialiskt koncept alltså. Folk sitter överallt i trapporna till konstmuseet och blickar ut över Poseidon och Avenyn. Så fort solen kikade fram var det som att kasta en sockerbit i en myrstack, vips så var det fullsmockat med glada, alkoholintagande människor i alla åldrar. Vi var två av dem och lyckades givetvis haffa bästa platsen, hångelsofforna längst upp i trappan.

Detta var innan solen tittade fram på riktigt, därav så många tomma bord.

Efter några glas i solen var vi hungriga och traskade ett kvarter till Bon där vi käkade middag. Franskt är utan tvekan mitt favoritkök, jag ville i princip äta allt på hela menyn.. Efter låååång beslutsångest blev det till sist råbiff och fiskgratäng. Champagne och chardonnay. Riktigt gott, kan rekommenderas!

Efter middagen överraskade Patrik mig med att ta mig till ett ställe som han givetvis visste att jag skulle älska – Champagnebaren. Fick jag dricka en enda sak resten av livet skulle jag helt ärligt ha svårt att välja mellan champagne och vatten..

Tja, som ni ser så blev ju bilderna sämre och sämre ju längre kvällen led.. Smällar man får ta, haha. Vi avrundade på raka motsatsen till Champagnebaren, nämligen The Barn. Som namnet antyder är förebilden en lada och här dricker man öl i kopparkrus och läser Motboken. Men, precis allt är härligt med min älskling. Vi trivs rätt bra i varandras sällskap får man säga.

Ett långt inlägg från en lång kväll. Tack och hej!
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00