ANNONS

En fredag i städernas stad

/
Städernas stad är alltså inget jag har hittat på, det är givetvis min kära pojkvän som försöker sälja in Göteborg till mig. Det går ändå rätt bra måste jag säga.. Hehe. Igår hade vi en supertrevlig kväll hemma hos våra vänner Tobbe och Pauline som precis har flyttat till ett radhus med en härlig terrass. Som gjord för att grilla och hänga på en ljum sommarkväll. Vi hade äran att vara de allra första grillgästerna och vi invigde terrassen med stil måste jag säga. Givetvis med kling och klang i glasen. Allt mellan himmel och jord avhandlades under kvällen. Lite handboll, lite fotbolls-EM, lite tv (även Pauline jobbar med tv så vi snöar ofta in på det) och till sist en mindre debatt kring miljön. När Patrik och jag traskade hemåt i den ganska kyliga sommarnatten förvandlades jag visst till en tjatmumrik och miljöaktivist. Han var hyfsat trött på mig ja..

Pau var en strålande värdinna. Nästan lite för bra, för vi var rätt så runda under fötterna när vi traskade hemåt.

Skål för nya terrassen och en härlig kväll!
0
0

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00