Asså livet ❤️

Ja jäklar vad bra det är just nu, livet! Det är knappt så man vågar säga det högt, men jag kan garantera er att jag tänker på det varje dag och försöker att verkligen njuta. Jag är på en otroligt harmonisk plats just nu. Känner mig lugn och trygg och inte rastlös och orolig i själen som jag har varit i hela mitt liv. Vi trivs så himla bra i vårt nya hus och livet är helt enkelt kul just nu. Lagom med jobb, stor möjlighet att vara engagerad i barnen och deras aktiviteter, mycket kärlek och den bästa livskamraten man kan ha.

Lite extra glad är jag idag för att vi precis har bokat en resa till Los Angeles i sommar. Ni vet att jag alltid längtar dit, till stränderna i Santa Monica och Venice. Drömmar ska man fortsätta ha livet ut och min dröm är att en gång äga ett hus vid stranden där. En dag kanske, vem vet.

Ska också bli superkul att åka och kolla på Jack som spelar cup i Västerås i helgen. Ska äntligen prova The Steam Hotel som alla pratar så gott om, det har jag varit sugen på länge. Återkommer med rapport därifrån!

Det här är som ni förstår inte en bild från Västerås (haha) utan från Santa Monica.

  1. Så himla glad man blev av att kika in här och läsa om din harmoni just nu! 🙂 Längtar tills i eftermiddag när jag sätter plugget på paus och tar en promenad med träningspodden i öronen. Kram

  2. Vad härligt Jessica!!
    En fråga hade du också mycket upp och ner gångar i din utmattning? Ibland känns det bra sedan några dagar senare inte alls. Tar mycket kraft mentalt känner jag.
    Ha en bra dag!

  3. Är också sugen på LA till sommaren, dock tvekar vi pga att ingen av oss vågar köra bil där…och det klarar man sig inte utan va???

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..