Då är vi igång!

Kul att det är så många som hakar på #almenäsapril! Man blir ju peppad av att höra hur det går för andra tycker jag. Jag har kommit igång bra. I måndags sprang jag 6 km och promenerade ytterligare 4. Dessutom styrketräning på utegymmet. Igår blev det 5 x 400 meter på löparbana plus styrketräning i utegymmet. Har alltså gjort 4 av 6 pass den här veckan redan! Bra utgångsläge och känsla en onsdag ändå. 400-meters intervaller är så sjukt jobbigt. Men suveränt för att bygga kondis och jobba upp ett högre grundtempo i löpningen. Det är också väldigt lätt att mäta framsteg när man springer på löparbana.

Kosten då? Jo det har gått fint. Min kille är helt magisk alltså, han har lagat mycket nyttigare mat nu. Otroligt goda och matiga sallader. Har inte ätit socker (inom rimliga gränser alltså, läser inte innehållsförteckningar på vanlig mat till exempel), det är inte så svårt egentligen. Slentrianäter ofta godis har jag märkt. Däremot så blev det lite skumpa igår när min pappa var på besök. Men som jag har sagt – ingen rör min skumpa! Haha. 

  1. O jag har druckit cava med min 18åriga dotter, både till lunch i solen o i poolen.. (igår) idag har vi varit på Mall of scand. hjälp jag är för gammal för sånt.. så min #almenäsapril börjar på fredag hemmavid igen.. I går provade vi lantisar på foodor till hotellet.. Wow.. men gått har vi gjort…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..