Helgen

I fredags morgon firade vi Dylan med tårta och paket på sängen. Han fyllde egentligen 8 i lördags, men åkte till sin pappa i Norge i fredags kväll så vi fick fira lite i förväg. Patrik hade som vanligt bakat tårtan. Innan han kom in i bilden var jag en sån där mamma som alltid köpte en färdiggjord tårta. Tidsbrist och ointresse för bakning helt enkelt. Samt totalt saknad av talang, så de hade förmodligen inte velat äta min tårta ändå. Men nu är det nya tider. Han fick bland annat en kickbike i present. 

På fredag kväll åkte Dylan till Norge och Patrik och jag åt lite mumsig middag där hemma. Efter maten unnade jag mig ett glas rosé och lite kvittoredovisning. Älsk på det. Not.

Saker jag gillar för alltid: randiga tröjor (H&M), leopardmönstrat (Heelow), långa guldkedjor (Syster P och By Biehl), långt hår (graviditeten, tack), cropped jeans (Lindex), snygga klockor (Kronaby).

Patrik gjorde kalvschnitzel med svampsås och sallad, mums.

På lördagen kollade jag först in Jacks sista match i St Eriks cupen. Hans lag har gått framåt så mycket i år, verkligen roligt att se. Jag älskar att vara fotbollsmorsa! Vi träffade också Jacks andra lilla nya syskon Ester som är en månad äldre än Sam. Det är nästan jobbigt att höra hur bra hon sover och att hon aldrig skriker.. Bebisar är olika oc vissa har tyr helt enkelt Det syns iaf att Sam är ett matvrak för han är mycket tjockare än Ester.

Jack var lagkapten och skötte det superbra. Jag var så stolt! Han har verkligen blivit stor min lilla skrutt. 
Ester och Sam var inte särskilt intresserade av varann, haha.

Sen bar det av med tåget till Göteborg. Var tvungen att jobba där lite och Patrik behövde kolla till sin lägenhet som ska säljas (måste ju ha råd att betala huset, haha). På lördag kväll hälsade vi på hos Patriks gamla handbollskompisar Erik och Frida i Lerum. Supertrevlig kväll med sushi och dumplings och champagne. Otroligt gulliga barn har de också och Sam var snäll som ett litet lamm så vi kunde sitta och prata hela kvällen. Glömde dessvärre att ta bilder, vilket brukar vara ett bra betyg på kvällen

Jag sprang faktiskt en runda i GBG. Det kändes bra ändå! Inte alls så jobbigt som jag hade förväntat mig att det skulle kännas att komma igång. Är nog inte i såååå dålig form trots allt. Det blev 4,5 km på 30 min. Inte särskilt snabbt alltså, men försökte hålla ett jämnt och lugnt tempo där jag kunde springa med bra teknik. Viktigt att tänka lite extra på löptekniken när man sätter igång efter en graviditet. Det är lätt att felbelasta annars och då kommer diverse smärtor som ett brev på posten. Känner inget idag, förutom att jag har lite träningsvärk.

Tågresan dit bjöd på en och annan skrikfest, men hem gick det bra.  
Fransk frukost.
Snacka om bra hårdag – på bild.. I verkligheten var mitt hår så smutsigt att det nästan promenerade iväg själv.. Är fortfarande om jag ska vara helt ärlig…

 

Härlig löprunda i nya träningskläder som jag fått av min kompis Annika Sjöö. Hennes egna märke heter By Sjöö. Matchade ju så fint med mitt mobilskal också

På söndag kväll var vi hemma hos Patriks syrra Jessica så Sam skulle få träffa sin lilla kusin Alice som är ett år. Inte för att han direkt registrerade det, men.. Alice tyckte det var kul iallafall, hon var på ett strålande humör. Vi hann också med ett parti Ticket to Ride. En ny version, Rails and Sails, som definitivt måste införskaffas till vår samling. Riktigt skoj var det!

Nu när jag skriver detta sitter vi på morgontåget till Stockholm. Dödströtta och sover i skift pga att bebis inte alls hade lust att sova inatt. And the babylife goes on and on..

LOADING..