Sen sist

Ber om ursäkt för min sporadiska närvaro här på bloggen. Det är inte klokt hur fort dagarna bara går med en liten nyföding.. Får lite panik på att jag inte hinner med någonting. Alltså: inget alls. För livet runt omkring stannar ju inte bara för att storken har kommit med en liten skrutt till oss. Har ju till exempel två barn till som ska till och från skolan och aktiviteter, ha med sig matsäckar och gummistövlar och gud vet vad. Känns som en näst intill oöverkomlig uppgift att bara ha koll på familjens logistik just nu..

I slutet av förra veckan var vi iallafall på ett litet event när Polarn o Pyret visade sin nya kollektion. 

Riktigt fina kläder. Den svarta jackan med fårskinnskrage var en favorit. Har inte själv haft på mig ”vanliga” kläder särskilt många gånger sen Sam föddes så det var ju lite spännande, haha. Upptäckte också att inga vanliga byxor (som jag hann prova på ungefär 5 minuter) passade så det blev ett par gravidjeans. Det är helt ärligt sjukt deprimerande att fortfarande gå i gravidbyxor. Fy bubblan.

Annars har det blivit en del träning. Kom iväg till gymmet 2 ggr förra veckan och de andra dagarna blev det powerwalks. Såg att jag hade fått ganska många frågor angående just träning och jag ska svara på dem när jag har en sekund över..

Den här veckan är ruggigt smockad. Har inte haft så här mycket att göra på länge. På onsdag börjar modeveckan och då tänkte jag försöka hinna med någa visningar. Kanske blir fashion week-debut för Sam också. Ska också podda på onsdagen. På torsdagen ska jag till Växjö och jobba för Lindex. På fredag är det Kristallen och den kräver en del förberedelser med smink/hår, provs ut kläder osv. Dessutom har jag en del blogg/insta-samarbeten som ska skrivad och plåtas och så måste också skriva klart det sista på vår nästa bok. Hade egentligen deadline för en vecka sen.

Förutom de här jobbgrejerna så har Dylan massa grejer i skolan och kalas och sånt och det är en del andra praktiska grejer som ska lösas. Jag klarar dessutom inte av att hålla mer än max två saker samtidigt i huvudet just nu, så det känns minst sagt lite roddigt. Men vi kämpar på!

  1. Har en treveckorstös här hemma. Hade flera par brallor som verkligen var stora på mig innan graviditeten och jag tänkte att de skulle passa nu när hon är född. Jomen tjena…. :'( Kastade ut varenda gravidplagg för ett par veckor sedan och tänkte ”aldrig mer” så nu sitter jag här byxlös…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..