Back to school

Eller iallafall tillbaka till jobbet en snabbis. Igår hade vi nämligen pressträff med Kanal 5 där höstens program presenterades. Det är ännu lite oklart exakt vad jag ska göra i höst, men en sak vet jag och det är att vi kommer att spela in säsong 2 av Superstars i oktober. Sen är det ju OS i februari och där kommer jag att leda ett kvällsmagasin som sänds i Kanal 5 varje dag under hela OS med start 20.00. Längtar nästan ihjäl mig. Jag saknar verkligen att göra live-tv. På TV4 gjorde jag ju nästan bara live – Lets Dance, Nyhetsmorgon och travet. Saknar den där adrenalinkicken man får när det är skarpt läge och nedräkningen börjar i örat.

Det var iallafall kul att göra intervjuer och hänga lite med kollegorna. Jag gillar verkligen alla de andra programledarna på Kanal 5. Hänget fortsatte efter pressträffen, då gick vi nämligen vidare till Grand Hotel där programavdelningen bjöd på kräftskiva. Mycket fint och generöst och härligt fixat. Supergod mat förstås. Västerbottenostspajen hade jag nästan kunnat döda för! Kändes också otroligt lyxigt med några bebisfria timmar OCH fri tillgång på min favoritchampagne Pol Roger mitt på dagen! Även om 2,5 glas var mer än tillräckligt för mig… Efter att ha minglat och mumsat i glada vänners lag var det dags att dra hem till Sam när Patrik skulle åka och träna. Och då hade jag redan hunnit längta efter den lille skrutten. Så mysigt att dra på sig sunkkläder igen och lägga sig på sängen med en gosig bebis på magen.

Så här såg jag ut när jag gick hemifrån. Fick panikköpa en klänning på H&M då inget i garderoben passade.  Men den kändes fin och lite designeraktig och den var även smickrande med figuren som jag inte helt är kompis med just nu.

Kom till At Six där pressträffen var och blev omhändertagen av gulliga och snygga Jessica Wahlgren som fixade mitt hår och min makeup. Började nästan gråta när jag såg resultatet. Var så längesen jag kände mig fin. Och väldigt längesen jag kände mig (och såg ut) som min jobbpersona. Jag gillar henne ändå, programledar-Jessica.

Även klackarna kom på som ni kan se på den här toaselfien. Tyvärr har mina fötter växt säkert en storlek under graviditeten så merparten av mina skor passar inte längre. Fick trycka ner dem i de som gjorde minst ont, men det kändes ändå som om jag var en av Askungens elaka systrar som provade prinsens sko..

 

Kolla vad fint de hade gjort för oss på Grand Hotel! Underbart vackert. Komplett med kräfthattar och allt.

Alexandra Rapaport alltså. Hur vacker är inte människan? Så fin i den där By Malina-klänningen.

 

För att inte tala om den här principessan Bianca är så himla gullig och go.

 

Mattias var min bordsherre på ena sidan och han postade den här bilden innan vi hann hugga in på de kladdiga kräftorna.

 

Har superhärliga kollegor på Kanal 5. Proffsiga och duktiga och ödmjuka.

Sen var det ändå skönt att komma hem till den här lilla prinsen. Aaaaaaaa bebisgos alltså! Finns det något som slår det? Tror inte det.. 

  1. Hej! STORT GRATTIS till bebisen! Jag har precis hittat hit. Ville bara veta om du gjorde någon fosterdiagnostik när du väntade lillen? Kram!

  2. Hej fina du! Hur gör du med amningen efter 2,5 glas champagne? Pumpar du ur o slänger den mjölken el funkar det att bebis dricker det? Kram till dig!

    1. MT har du inte hängt med alls i verkligheten under det senaste decennierna? Om du inte visste det så är det knappt en halv promille av alkoholen som går över till modersmjölken efter att alkohol passerat matsmältningen. Dessutom finns det ypperlig ersättning att ge en bebis om en mamma vill unna sig ett par glas vin! Bara så du vet fina du!

      1. Mina barn är 8 och 12 år så nej – jag har inte hängt med i de senaste rönen! Däremot har jag hängt med i pod-svängen o lyssnar på Jessica varje vecka o vet att hon gärna lyxar till det med lite champagne bort i mellan åt…

  3. Åh gud så söt han är! Och du är ju bara helt smashing! Så vacker. Förstår att det var härligt att komma ut, umgås med andra vuxna och känna dej som dej själv igen 🙂 Sen är det extra underbart med bebisgos igen!

  4. Jag blev så full i skratt när jag läste det här inlägget och kom ner till sista bilden på Sam och utbrast ”men hur kan hon ha en bild på Thor?!” till min man, vi fick en liten kille 2/5 som ser på pricken ut som Sam på den där bilden! Sjukt söt, alltså 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..