Träningspodden är tillbaka!

Japp, nu är sommarledigheten över för mig och Lovisa. Vi hae haft rätt så olika somrar.. Lovisa har rest och flängt så jag nästan har blivit trött av att följa hennes sociala medier och jag har mest legat hemma som en trött gravid val eller max rört mig runt på Kungsholmen. Men så är ju livet. Jobbar hårt på att leva i nuet och framförallt att uppskatta nuet och allt fantastiskt jag har i mitt liv.

I första avsnittet för säsongen gör vi en liten catch up på sommaren. Lovisa och jag försöker undvika att prata särskilt mkt med varandra mellan poddtillfällena för att ha bra ämnen och mkt att berätta för varandra. Allt för er kära läsare, haha Vet att det är många av er som är nyfikna på min förlossning och nu kan ni få en liten försmak av förlossningsberättelsen i podden. Dessutom kaoset som ska föreställa ”den mysiga bebisbubblan”, träning efter graviditet, snippgympa (för alla!), Lovisas drömresa till LA (SÅ avundsjuk) och om hur hon nästan fick offra ett finger för att hon skulle styla på Muscle Beach.. Finns där poddar finns. Vi är så glada och tacksamma för att ni lyssnar!

 1. Jag är så nyfiken att lyssna – efter det långa uppehållet – men håller mig för att kunna kämpa mig igenom ett 90 minuter-pass imorgon tidigt. Jag behöver få in några långpass inför halvmaran (snart ju ). Då blir perfekt med ett efterlängtat och extra långt Träningspodden (Ps, har röstat tidigare).

 2. Samma här! Vill lyssna nuuuuu men ska spara det till långpasset imorrn 🙂 ÄLSKAR era långa avsnitt som räcker hela passet! Tack!

 3. Lyssnar nu på nyaste avsnittet! Ja öppna swish konto köper receptet direkt, gravid med tvillingar orkar inte meeeer!!! Ge hit recept

 4. Har precis hittat er podd! Och jag vill alltid börja från början.. så är nu på avsnitt 12. Ni har tagit upp väldigt mycket som träffat rätt i mig. Som tex varför är jag överviktig? Har två svar på det.
  Jag vardags motionerar varje dag. Förösker alltid komma upp i 10 000 steg. jag tränar styrka två ggr/veckan och ändå står vikten still (pendlar 2-3 kg plus o minus hela tiden. ) Nu har ni gett mig lite annan info på varför jag inte går ner. Saker jag egentligen visste men inte lyft upp till medvetande.
  Jag har nu tre tjejer som jag ser upp till enormt och beundrar. Du är en av dom!
  Så tack för att du delar med dig och inspirerar mig!

  Grattis till nya tillskottet!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..