Rapport från bubblan

Den underbara, svinjobbiga bebisbubblan. Och visst är det just en bubbla, för man tappar ju alla begrepp. Som att ha blivit instängd i en grotta utan kontakt med omvärlden. Är det natt eller dag, måndag eller lördag, har världen gått under där utanför? Vem vet. Precis som i slutet av graviditeten så jobbar vi varannan-dag-principen. Varannan dag sprutar tårarna på trött mamma pga missnöjd, hungrig bebis och varannan dag är det rena kärleksparadiset här hemma. Då bara njuter vi, stora som små.

Min man är iallafall världshistoriens bästa snubbe. Fattar inte att jag lyckats göra ett sånt jättekap! Förundras varje dag över hur bra han är. Han går upp med bebben på nätterna, det är det bästa för familjens ”kollektiva humör” säger han. Haha! Han krigar fram och tillbaka till träningsläger i Västerås på dagarna, kommer hem och tar över bebis trots att han är svintrött. Han lagar mat, han underhåller de stora grabbarna, han säger att jag är fin och han är hela tiden på gott humör och har världens största tålamod. Med hormoner, bebisskrik osv. Aaaaaaa vad skulle jag göra utan honom?! ❤️

Bebis fortsätter äta som en häst. En följare på instagram skrev: ”vad trodde du egentligen, han är ju uppfödd på glass”. Haha, humor. Slut på rapport för den här gången. På återhörande snart igen.

As the t-shirt says…

Premiär både för jeans och volanger.

Shit vad fort han växer. Men i vår stora säng ser han ändå pyttig ut.

 

Man kan inte se sig mätt på den här godingen.

Utslagen i minst 5 minuter efter ett skrovmål.

Här är han. Världshistoriens bästa snubbe. Både saknar och inte saknar den där magen. Sjukt vad fort man glömmer hur jobbigt det vara att va gravid.. Även förlossningen börjar REDAN blekna. Får ta tag i den där förlossningsberättelsen snart.

 1. Ammar du inte på natten alls? Produktionen håller bättre om man försöker göra det. Fast han kanske bara äter ersättning? vore det inte mer rättvist/hållbart i längden att dela på nätterna tänker jag? Så ingen av er blir helt slutkörd.

 2. Mysigt med en rapport från er! Låter som en dröm att du redan får sova hela nätterna… Behöver du inte upp o amma/ pumpa ur mjölk? Ha det så gott i bubblan!

   1. Det enda som är snedvridet här är folk som lägger sig i och har åsikter om hur andra människor bestämmer sig för hur man vill leva sina liv!

    1. Det är korrekt i och för sig, men jag svarade på en kommentar. Jag talade inte om för dem hur de ska göra. Vi är alla olika och jag delar inte åsikten om vad som är ”det minsta en man kan göra”. Inget ont i det.

   2. Är ni for real? Hur i hela Hälsingland kan ni skapa er de här åsikterna utifrån fem rader i en blogg? Hon skrev ju liksom inte ett utförligt syssloschema direkt.. Och den nyblivna pappan kanske VILL dra ett tungt lass? Jösses vad trött man blir på folk…

  1. Ska vi prata rättvisa? Kvinnan går igenom en graviditet, förlossning och dessutom få amning att fungera. Det MINSTA partnern kan göra är det som Jessicas kille gör.

   1. Så rätt så.. o igen varför skall folk lägga sig i.. Jag läste bara tacksamhet o lycka mellan raderna om hur det går till i almenäska hemmet..

    1. Precis! Alla som fått bebis vet nog att mamman sällan har nån Spa-tillvaro. Tycker det är härligt att det verkar finnas sådan respekt, teamwork och kärlek i familjen!

 3. Sååå mysigt och sååå jobbigt. Har också världens bästa pappa till mina barn, det är underbart! Kanske kan bärsjal underlätta för er, både dig och Falleman? Min sambo har burit barnen jättemycket i bärsjal (och senare bärsele), de flesta bebisar älskar det. Här är ett klipp (från Nyhetsmorgon!) som visar hur man knyter. Viktigt att knyta såhär så att barnet är upprätt, vänt in mot kroppen på den som bär och har fria luftvägar.
  https://m.youtube.com/watch?v=E7bdp2381p0

  Om amningen/flaskningen skulle strula kan jag tipsa om Amningshjälpen (finns på Facebook också, ”Amningshjälpens slutna grupp”). Här ser man hur liten bebis mage är i början, så bra att han får äta så ofta och länge han vill! https://cdn.shopify.com/s/files/1/0107/5282/files/storlek-nyfodd-baby-mage_love-milk-se.jpg?3118
  Massa kramar!

 4. Alltså nivån på kommentarerna….det här var ju bara några tacksamma rader och inte ett minutdchema över deras liv. Och alla oombedda tips. Ni vet ju inte ett dugg om de provat bärsjalar, behöver amningsråd eller råd överhuvudtaget. Och behöver man det kanske man vänder sig till utbildade personer för ändamålet. Att du orkar fortsätta blogga Jessica efter sådana här skitkommentarer…..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..