Hurra för Jack ❤️

Idag har vi firat min stora kille Jack som fyller 12 år. 12 år!?! Var tar tiden vägen egentligen? Känns som det var igår han föddes på Karolinska mitt i den varmaste sommaren i mannaminne. Förlossningen var för övrigt vidrig. Avslutades med sugklocka och kuvös för Jack och nedsövning och ihoplappning för mig. Huga. Och nu är han 12 år och en smart, frågvis, rolig och snäll kille som älskar fotboll. Vi började också dagen med en fotbollstårta som Patrik gjorde. Är det något han inte kan min man?? Tror inte det. Magiskt bra är han. 

Sen drog vi iväg till Bromma där Patrik och Jack testade Bodyflight. Det såg riktigt kul ut! Jag blev dock illamående av att sitta i den där bunkern där det skakade nåt fruktansvärt. Men det var bara att bita ihop
Sen spelade killarna fotboll och jag fick äntligen krypa till kojs. Väldigt trött och sliten idag. Enormt tryck neråt och kramp i ljumskarna. Sova lite var inte helt fel. Efter fotbollen drog vi och badade på Fredhällsbadet. Kallt men skönt även för en stor gravid val.

  1. Hej! Härligt med födelsedag! Grattis! ⚽️ Jag tycker du ser helt fantastisk ut! Jag är inte gravid och jag har 8 v ledighet men ändå får jag inte till ens en promille av den träning/fysisk aktiviter som dig! Jag är en riktig latmask! Lycka till med bäbis, samboliv och jobb! Kram Therese!

  2. Får styrka och energi av att följa dig och din familjGrattis till fina killen på födelsedagenOch lycka till med förlossningen blir kul att se eran lilla bebisDet blir väl en lite fotbolls lirare till⚽️
    Lycka till med allt från en blogg följare

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..