Torsdag

Idag har både Jack och jag varit sjuka. Huvudvärk, hängiga och jättetrötta. Vi har bara legat i soffan och kollat ett gäng avsnitt av Finaste Familjen. Har missat hela andra säsongen och ville gärna se den. Vi har ju följt Bonusfamiljen slaviskt så jag förstod att Jack skulle gilla även FF.

Igår var jag heller inte pigg, men då släpade jag mig iaf iväg till gymmet. Min rygg blir så mycket bättre när jag rör på mig. Hoppade konditionsträning då jag kände mig hängig, men körde lite styrka och mådde mycket bättre när jag gick därifrån. Pallrade ju mig iväg till gymmet även i måndags fast jag hade en riktigt dålig dag, både kroppsligt och mentalt. Då körde jag lite hårdare – intervaller på löpbandet, roddmaskin och styrketräning – och jag mådde såååå mycket bättre efteråt! Ryggen var typ en miljon gånger bättre. 

En småjobbig sak med magen nu när den börjar bli så stor är att den är ju att allt man råkar spilla hamnar där och inte på golvet/marken som det normalt sett gör. Häromdagen upptäckte jag inte förrän jag skulle lägga mig att hela tröjan var full med choklad.. Ett litet minne från Dajmstruten jag hade ätit några timmar tidigare, haha.

Håll tummarna för att jag känner mig bättre imorgon. Har nämligen egentligen en hemlig grej inplanerad imorgon kväll och på lördag är jag bjuden på gigantisk och flott baluns när Tobias Karlsson (dansare från Lets Dance bla) fyller 40. Hoppas så att jag kan gå, men om jag mår såhär funkar det inte tyvärr

LOADING..