Dålig dag

Fy vilken dålig dag jag har. Inte nog med att man vaknar upp till storm och snöoväder, har dessutom megaont i huvudet och ryggen, är svintrött och kan inte andas av den där pollenallergin som är satans påfund. Bebis är rätt så stor nu, men envisas fortfarande med att slå kullerbyttor i magen och trycker konstant på min urinblåsa. Har redan kissat 10 ggr den här morgonen och klockan är bara 11. Buhuhu. Visst får man väl gråta ut och klaga lite ibland? Imorgon är en annan dag och hoppas den är bättre. 

  1. Håll ut – nu kan det bara bli bättre! Och vädret är jag också jättearg på! Du är olik dig på bilden, kanske för att du inte ser glad ut…?
    I morgon är en annan dag!

  2. nää det får man inte… o inte om man är kändis… o snygg o du vet allt… då får man bara se till att le o vara glad…. vara tacksam glömde jag ju… så upp o hoppa o var lite glammig…

    Eller ligg kvar!! o gör det med gott samvete… ta en glass när du går o kissar nästa gång så känns det bättre.. <3

  3. Jaaaa klaga på! Är så jäkla less på alla hurtbullar som ba ”jaja det är ingen sjukdom att vara gravid!”. Är själv i v 25, huvudvärk, foglossning från helvetet, ryggtont, tungt arbete o så småbarn hemma som vill ha en glad mamma! Känner mig som en riktig gnällkärring men fy vad vissa dagar är dåliga. O det får man tycke trots miraklet att bära sin son

  4. Fråga till podden..
    Hej, jag är en 19-årig tjej som snart ska springa sitt andra marathon. Om cirka 4 veckor är det stockholm marathon och dom senaste 2 veckorna har jag känt mig extremt tung i benen och har inte alls samma power eller tid som jag haft under hela vintern/våren. Såklart blir man orolig när nästa marathon närmar sig, några tips för att det ska bli lättare igen?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..