Så många serier, så lite tid..

Kollar just nu på, håll i er nu, inte mindre än FYRA serier samtidigt.. Jag tittar själv på Big Little Lies (älskar Reese Witherspoons komplexa karaktär, gillade henne i Wild också, hon går mot en ny vår i sin karriär) och American Horror Story (har sett de tre första säsongerna, första var avsolut läskigast, Jessica Lange är magisk i alla roller).

Tillsammans med Patrik kollar jag på Farang (man blir mest irriterad på hur dumma grejer tonårsdottern gör hela tiden dock) och Billions (fängslande på alla sätt, även om jag inte fattar jättemycket av aktiehandeln etc). Har ju också börjat med Girls (för femtielfte gången), men kommer inte förbi första säsongen. Tycker bara inte det är bra.. Får ingen feeling för karaktärerna, ingen av dem faktiskt.

Är i Tyskland nu över påsken och just idag är Patrik borta hela dagen och spelar match och jag saknar honom löjligt mycket. Har känt mig ängslig och otrygg ända sen terrordådet och behöver ha honom nära hela tiden. Bävar för att åka hem igen och klara mig själv i två-tre veckor. Men det går väl över hoppas jag.

  1. Alltså jag tyckte det var skönt att ni pratade om terrordådet i podden (lyssnade på den idag under mina Almenäsintervaller på löpbandet 😉 )
    Jag har tänkt att det måste vara nåt fel på mig som inte alls klarar av hela den här kärleksgrejen och alla blommorna och att livet går vidare.

    Jag jobbar på Drottninggatan så jag måste ju gå förbi blomhavet varje dag, men tänker bara på vad som hände och hur det såg ut när det hände. De första dagarna gick jag omvägar till kontoret för att slippa se. Så på ett sätt är det skönt att höra att det är fler som inte bara kan släppa och gå vidare. Som inte går med hörlurar på stan och som rycker till vid varje blåljus. Nej livet blir kanske inte som förut och jag tänker att det ändå måste få vara så. Att vara så nära en sån grej gör något med en, så är det bara.

    Vill du förresten ha fler TV-serietips så måste du kolla in the Night Manager. Den var så fantastiskt bra! Binge-tittade på den så den tog slut alldeles för snabbt.
    Kram!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..