Vecka 19 ✔️

Yihaa, närmar mig halvtidsmarkeringen med stormsteg! Vecka 19 passerade utan några större konstigheter. Kände mig rätt så pigg. Huvudvärken lös för det mesta med sin frånvaro. Fick dock märkliga tecken på pollenallergi, men det kan det väl ändå inte vara?? Så här tidigt? Rinnande näsa, nysningar, irriterade och kliande röda ögon. Lyckades klia bort varenda en av mina fejkfransar. Känns som de här pollenbesvären kommer tidigare och tidigare för varje år som går.

Magen växer på, tycker den är rätt så bamsig nu faktiskt. Har ännu inte känt några rörelser där inne, eller jo förresten, kändes som om en liten fisk simmade runt där häromdagen när vi flög till Frankfurt. Var och tittade på babyn på rutinultraljudet i fredags och det verkar vara en riktig liten akrobat därinne, haha. Fick se prov på en hel del avancerade yogaställningar. Hur kan man ens ligga och sova ihopvikt som en fällkniv med fötterna ovanför pannan? Mer om ultraljudet och KÖNET (!) senare ikväll. Tänkte att det förtjänade ett eget litet inlägg minsann..

Har upptäckt några av fördelarna med att vara gravid den här veckan. Håret växer som gräs (äntligen!), naglarna växer och hyn har nog aldrig varit finare. Visserligen har det lilla extra hullet säkert fyllt ut lite rynkor och linjer, men hyn har också fått en fantastiskt fin glans. Klyschigt, men lite gravid glow är det allt!

Har gått sådär med träning den här veckan. Har i ärlighetens namn varit en riktig liten latmask. Körde ett rejält pass med både intervaller och styrka i måndags och var sen rätt trött efter det så i tisdags blev det inget. På onsdagen plåtade jag och Lovisa till vår nya bok och då körde jag ju igenom massa övningar så träningsvärken efter det var inte nådig. Ajaj. Sen på torsdag kom Patrik till Sthlm och hälsade på och då blev det mest mys och mat. När man är elitidrottare är man kanske inte så sugen på att träna när man väl är ledig så jag har vissa problem med att dra med honom ut på löprundor när vi ses.. Men det blev en långpromenad på lördagen iallafall. Annars har vi jobbat lite (tillsammans och var för sig), varit på ultraljud (extra kul för honom ju då det är hans första barn), ätit fredagsmiddag hos min kompis Helena Ungh på Bardot (faktiskt mitt premiär-besök där, gillade det verkligen! Underbar meny med massa smarrigt. Har till och med sett till att de ska beställa hem alkoholfritt vin så se till att beställa det om ni går dit för annars kanske de inte tycker det är lönsamt och tar bort det igen, hehe), ätit brunch på Griffins, ätit lördagsmiddag hemma i soffan framför Mello, kollat skidor och hängt lite med mina kompisar Liza och Mackan. Som ni förstår var helgen mest matkoma. Suget efter potatismos och godis är tillbaka, välkommen välkommen. 

IMG_3362
Lilla kaggen. Hej hej.

IMG_3376
Många har frågat om klänningen. Det är en gammal trasa från Michael Kors. Samma modell som den gråsvarta jag har haft på mig här i bloggen tidigare. Örhängena köpte jag på H&M i veckan. Gillar stort och lite etno-stil.

 

IMG_3381
Supersmaskig brunch på Griffins Steakhouse. Tryckte med glädje i mig kolhydrater. Den lilla glittriga tröjan är från Zara.

 

IMG_3382
Jag älskar den här killen. Älskar älskar honom. Han är bäst.

IMG_3417
Han är ingen mästare på att ta wefies dock. Men han har ju så många andra bra sidor

IMG_3424
Patriks paradrätt: köttbullar med potatismos. Men mycket kryddigare och vuxnare smak än barnvarianten. Den här gången åt vi svampsås och lingonsylt till. Jag testade Richard Juhlins alkoholfria bubbel. Riktigt gott faktiskt. Kul att det dyker upp allt fler alkoholfria alternativ som smakar vuxendricka och inte saft.

  1. Jag har äntligen plussat och är så glad att jag kan följa dig nu i din gravidträning, även om jag ligger flera veckor efter. Har fått allergimedicin utskriven tidigare men tror nu att jag behöver äta någon annan sort.. hur lindrar du dina symtom på pollen nu som gravid? PS. du är vacker som en dag. DS.

  2. Härligt med snart halvtid! Själv är jag precis i inledningen med kraftig trötthet, illamående och nu åkt på en sjuhelsikes förkylning. Andra graviditeten, minns inte att det var såhär förra gången. Heja dig! Peppad av att se att det blir bättre.

    En helt annan sak. Har en kompis som fått sina allergibesvär för säsongen redan så varför inte du? Måste var hemskt att ha det så!

    Go girl!

  3. Hej Jessica! Det är inte för tidigt för att känna av pollen, särskilt inte om du delvis är i Tyskland. När jag bodde i norra Frankrike brukade mina besvär börja tidigt i februari. Blev lång pollensäsong:(

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..