Toppenkvällar i Kassel

Igår kväll: restaurangbesök med Jack när Patrik var på middag med laget. Unnade oss både pannacotta och creme brulée ochtvå glas champagne (ja inte Jack då förstås, haha). Sen satt jag och Patrik uppe till sent och babblade och drack skumpa och spelade bra låtar på Spotify (mest Håkan så klart ). Mysigaste jag vet!! Slår alla fester och galej i hela världen.

Ikväll: en sen löprunda tillsammans med Jack. Sen tacomys hemma. Hur kan nåt så enkelt vara så gott? Enda nackdelen med tacos är att man inte kan sluta äta så det slutar ju alltid med seriös matkoma. Nu väntar ett parti av mitt favoritspel, Ticket to ride. Jag fullkomligt älskar det här spelet. Smått besatt. I Sverige har vi både USA och Europa och häromdagen hittade vi en Tysklands-version här i Kassel. Lyckan var total. Fast här i Tyskland heter spelet Zug um Zug. Gillar ni brädspel? Har ni i så fall några tips på nåt bra spel som jag har missat? 

img_8609
img_8611
img_8612

  1. Älskar också brädspel, har faktiskt Ticket to Rise hemma men det var länge sen. Dags att plocka fram det. Annars gillar vi Ubongo, Carcassonne, Monopol mfl. Våra tre barn gillar också att spela brädspel

  2. Ååå vad varm i bröstet jag blev när jag läste om skumpa, samtal och spotify 🙂 Tack för tipset om spel, har aldrig hört om Ticket to ride, får nog bli familjens julklappsspel. Älskar att spela brädspel och mitt favo är Sequense. Ett brädspel med kortlekar. Man kan spela två eller fler om man är fler spelar man i lag. Man får inte prata i kort så det blir ett ganska tyst spelande men det har verkligen sin charm det också. Ha en fin torsdag! Kram

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..