Let’s celebrate

image

Äntligen Tyskland och äntligen häng med den här underbaringen igen. Jobbigt att inte ses på en hel månad, men så blir det tyvärr för oss ibland. Igår var vi iallafall ”tvungna” (som om det skulle vara ett problem, haha) att fira lite. Inte för att Patrik och Melsungen vann sin match (för det gjorde de tyvärr inte), men för att han blev morbror för första gången igår. Så vi tog in en flaska skumpa och skålade för Jessica och Micke och lilla Alice. Kul!

  1. Åh vad kul att Jessica har blivit mamma. Jag har spelat handboll med henne i många år och har haft pappa Anders och mamma Marita som tränare. Sen har jag både spelat golf och festat med Marita och Anders. Och även festat med Patrick men det var många år sedan nu 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..