Hej Kanal 5!


image

Jo, det är faktiskt sant. Jag byter kanal. Och det känns som ett jättestort, spännande, och lite läskigt, steg för mig. Jag har jobbat på TV4 sen jag började med tv för 15 år sen, då som travreporter. Jag är väldigt tacksam för att jag har fått möjlighet att röra mig mellan olika genrer och leda så vitt skilda program som Lets Dance, Nyhetsmorgon, Vinnare V75, V75 Direkt, Fotbollsgalan, Biggest Loser osv. Jag har alltid känt ett stort förtroende från TV4, de har gett mig alla möjligheteir att bli en skicklig och mångsidig programledare. TACK för de här roliga åren TV4! Kommer förstås att sakna många av mina fina kollegor. De har ju blivit lite som familj för mig.

Men nu är det dags för en förändring. Det är ett beslut som har växt fram i mig, men nu när det är fattat så känns det som ett naturligt steg att ta. Jag känner att jag behöver utmana mig själv och att jag behöver göra något nytt för att fortsätta utvecklas som programledare. Ett litet frö började gro redan när jag hoppade in som vikarie för Filip i Breaking News förra våren. För jösses vad kul det var!

Kanal 5 (Discovery) känns modiga och pigga och ”på tårna”. Jag älskar de värvningar de har gjort den senaste tiden och de har ju sedan tidigare några av Sveriges bästa programledare i sitt stall. De har resurser och visioner och de vågar spänna bågen och testa nya saker. Jag gillar deras uppnosiga attityd helt enkelt!

Exakt vad jag ska jobba med får jag inte avslöja riktigt än, men jag kan lova att det är spännande grejer! Och att jag precis som på TV4 kommer att få möjlighet att röra mig mellan underhållning, sport och aktualitet. Jag ser också fram emot att få vara delaktig i hela processen, dels kring vilka program man ska göra och sen att utveckla dem från idé till färdigt program. Det kommer att bli en spännande resa! Det pirrar faktiskt lite i magen.

Alla ni som har tittat på programmen jag har gjort på TV4: I love you! Tack för allt stöd och beröm och fina kommentarer genom åren. Hoppas att ni vill fortsätta hänga med mig även efter årsskiftet – då i Kanal 5. Puss!

 1. Lycka till Jessica och fortsätt vara den Du är, Du har så mycket att bjuda på, har saknat Dig på Travet i TV 4, men hoppas Du kommer att trivas på 5.an och att Du fortsätter att vara den goa tjej Du är, kommer även att sakna Dig i Let’s dance, för där var David och Du ett radarpar som passade jättebra ihop!! Lycka till nu med allt!! Kram <3 <3 <3

 2. Grattis och lycka till!
  Förändring är nödvändigt för att utvecklas och utmana sig själv. Jag vet att du tagit ett helt fantastiskt beslut som kommer att bli rätt för dig! Heja dig.
  Jag kommer följa dina framtida äventyr med spänning.
  Värme

 3. Jo förändring är alltid bra, liksom nytändning. Men du kommer vara saknad i fyrans ruta, fast skickar med en lyckospark för tiden i femmans ruta //Joakim

 4. Stort grattis till nya jobbet
  Kanal 5 har gjort en fantastisk värvning!
  Kommer följa din utveckling på Kanal 5, med spänning….jag, precis som du, gillar deras uppnosighet och deras fantastiska nya programidéer….
  Som du skrev så har de redan ett toppen stall av programledare…men nu har de fått sig en ny stjärna

 5. Åh så roligt! Stort GRATTIS till nytt jobb! Såklart tittar jag där du dyker upp men jag kommer att sakna dig på nyhetsmorgon söndag 🙂

 6. Minns när du var ute på travbanan o jagade kuskar på var det Onsdags programmet. Tiden går o fisken simmar in i burkar. Förstår att femman vill ha ett OS ankare och ser man på treans folk var det katastrof sändningar, lycka till med doing it.

  Synd på travkusk programmet, var kul med Patrik o Kee m. fl. o att du liksom pushade fram Jennifer Tillman.

  När blir det vi i femman på femman. Där är alla gamla tv4 or.

 7. Lycka till… Först tänkte jag: Förrädare! Men sedan tänkte jag: Oj! Lycka till! Vi har ju Karin Frick som var från TV4 tidigare också och hon vet du ju vem det är 😀 Lycka till och varmt välkommen till nästa etapp för din karriär!

 8. Kommer sakna dig så på Let’s Dance men veta att du kommer göra succé på kanal 5! Du är grym på det du gör Jessica 🙂
  Stor kram !!

 9. Märkligt när man går in på denna sida på min Samsung android mobil får man vips ett formulär att fylla i för att få en gratis Iphone 6s. Går inte att backa bakåt sen utan man startar om o om o om…tråkigt att dom fyller nätet med spam o virus. lada hit o ladda dit. Man är styrd av andra men vet inte om det utan duttar hit o dit som en yr höna.

 10. Ok kul, MEN att er träningspodd skulle handla om ditt byte av kanal är absurt! Sen hur du säger till dina barn om ditt kanalbyte….hota med att flyta till förorten?? Är du på allvar?? DU är inte ens från Stockholm…Sååå pinsam och vad lär du dina barn??

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..