Hos frissan

image

Mitt hår alltså… Efter sommaren eller en intensiv jobbperiod är det inte roligt med de slitna små testarna som är helt omöjliga att styla. Eftersom det är så lockigt är det svårt att styla även i vanliga fall men när det är lite slitet också är det HOPPLÖST.

Sitter nu hos min frisör Emma som jag har gått till i många år. Hon är superduktig! Vi har hittat på massa tok genom åren, jag har bla varit nästan svarthårig. Och haft page!! Men nu har vi hittat den perfekta blonda nyansen tycker jag. Om bara hårskrället kunde bli långt nån gång! Sparar och sparar, men inget händer. Har ni några tips?? Tas tacksamt emot i så fall.

image

Här är jag mitt i den ungefär tre timmar långa frisörprocessen..

 1. Massa lax, mandlar och avokado 🙂 Sova med kokosolja i håret natten innan man ska tvätta det 🙂 Sist men inte minst – kokosshampo och balsam från Dr organic, finns på Eat Ekobutiken i Sthlm (Tegnérgatan och östermalms tunnelbanestation)

  Allt detta har verkligen gett mitt hår ett helt nytt lyster!

  Superhärlig blogg, podd och insta btw

 2. Hej!
  Du är alltid så snygg och har så snygga kläder. Vart kommer din svarta klänning ifrån som du hade på nyhetsmorgon när ni gick igenom sensommarmodet nyligen?
  Ta hand om dig! Kram

 3. Tålamod är nog det bästa (och klart tråkigaste) tipset. Det känns som att håret slutat växa bättre det passerat axlarna .
  Underbart med din insta och blogg, öppen och ärlig.

 4. Åh ditt hår ser ju precis ut som mitt, fast mitt ser sådär jämt. Mina barn kallar mig lejonet : ) Jag provade att spara ut men efter en viss längd började jag tappa mycket hår och klippte av det igen.. så jag har insett att jag kan ej få långt helt enkelt.. får fortsätta vara lejonet! Tack för en bra blogg. Med vänlig hälsning Annie

 5. Såå fin!! <3 Det är ju genetiskt det där med hår. Livslängden för ett hårstrå är mellan 2-8 år rent generellt samt att håret växer ca 1 cm i månaden så dom som säger att dom inte kan få långt hår hur mycket dom än försöker har nog ett hår som bara blir några år innan det ramlar av och tvärtom – somliga har hår som aldrig tycks sluta växa och blir superlångt, dom har så en längre livslängd på sitt hår 🙂 Kram!!

 6. Om du har kunnat få långt hår tidigare ska det ju gå igen! 🙂
  För min del har mitt hår växt som ogräs sen jag började äta B-vitaminkomplex för något år sedan (av märket Thorne, finns på hälsokosten), det är inte för håret jag äter det, men det kom som ett trevligt plus 🙂 Får hela tiden kommentarer om hur snabbt mitt hår växer och hur fint det är.

 7. Det som hjälpte mitt hår (nu är jag supertråkig) sluta färga och drog ner på plattången. Det är jättebra. Även vanliga b vvitaminer du köper på apoteket är bra. Det behövs inga dyra vitaminer. Öl innehåller mycket B :vitamin lycka till!!

 8. Hade tunt och risigt hår under flera år. Äter en ett år tillbaka tabletter som jag köper hos frissan, Hårologiserien. Har inte haft så tjockt hår som nu sen tonåren tror jag + att det verkar växa ut fortare. Säljs endast hos frisörer tror jag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..