Beachen

Idag lämnade vi vår trygga bubbla här på Noyanlar Royal Sun. Allt man behöver finns ju här – supermarket, pool, vattenrutschkana, gym, restaurang, bar, massa lekgrejer för ungarna, en stor egen terrass att slappa på osv. Men idag gick vi iallafall de ca 400 metrarna till stranden, Long Beach Iskele. En fin liten (smal men lång) strand. Det kändes inte så himla turistigt faktiskt, verkade som det var många locals som söndagshängde där med sina familjer. Vattnet var helt underbart. Lagom stora vågor och varmt som en jacuzzi. Vi kunde nästan inte slita oss. Låg i vattnet säkert 80% av tiden. Det har också varit väldigt varmt idag, eller ÄR fortfarande väldigt varmt. Som varmast var det 37 grader och just nu 33 grader fast klockan är halv åtta.
Vi hade det bra ända tills det skulle ätas. Det visade sig nämligen att stranden var extra sandig (kan man säga att en sandstrand är sandigare än normalt egentligen?) och det var helt omöjligt att äta utan att få i sig en matsked sand med varje tugga. Det blev lite dålig stämning kan man säga.. Mina barn har inte så mycket tålamod när nåt går emot dem..
I övrigt kan jag berätta att jag har 35 myggbett. 35!!!! Och de flesta är stora bölder. Ser ut som om jag har fått böldpest. Snyft. Barnen har fått några, men inte alls lika illa.

Oh my, det gick att ladda upp en bild!

De här cypriotiska damerna rörde sig inte ur fläcken på hela dagen. Om inte de fick ett ton sand i småbyxorna så vet jag inte vad.

Solbrända småkillar måste bada med tischa.

Fin bikini från Love by Lola.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..