Sabla kryp!

Fortfarande inga bilder tyvärr.. Dumma wifi, jag tar ju massa fina bilder som jag vill visa er. Nåja, får uppdatera som en tok när jag kommer hem. Här händer ju en hel del, fast det är en lugn och stilla resort. Kryp, till exempel, finns det gott om. Idag när jag satt och jobbade med datorn i restaurangen blev jag attackerad av en hoppande jättespindel!! Jag överdriver inte ens. Den HOPPADE fram, säkert en halvmeter höga hopp. Jag kastade mig upp på stolen och skrek som en liten tjej. Heliga guds moder. Blev räddad av en liten cypriotiska dam som lugnt och stilla klev fram och trampade på besten. Hon var väl van vid hopp-spindlarna. Restaurangägaren lugnade mig med att de inte bits.. Nä men då så.. Däremot skulle jag passa mig för de svarta flugorna, för de bits minsann ordentligt. Hjäääälp!
Bits gör också myggen. Det har jag gjort en empirisk undersökning på. Har fem myggbett på ena underarmen, två på den andra armbågen, tre på låren och tre på ena foten. Kliar som fan. Aja, utöver krypen så har vi det riktigt gött. Jag är lugnare än på länge och har redan läst två böcker. Återkommer med recensioner. Ciao för nu!