LA. Äntligen!

Längtar alltid till Kalifornien och måste dit minst en gång om året. Kärt återseende med Santa Monica och Hotel Shangri-LA. Älskar detta lagom lyxiga art deco-hotel. Perfekt dessutom att resa med någon som alltid har tur (och det är INTE jag..), vi blev nämligen av ingen anledning och utan kostnad uppgraderade till en svit med egen terrass. Inte jättetråkigt..
Längtar alltid till Kalifornien och måste dit minst en gång om året. Kärt återseende med Santa Monica och Hotel Shangri-LA. Älskar detta lagom lyxiga art deco-hotel. Perfekt dessutom att resa med någon som alltid har tur (och det är INTE jag..), vi blev nämligen av ingen anledning och utan kostnad uppgraderade till en svit med egen terrass. Inte jättetråkigt..

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

LOADING..