Vadå porrmin??

Nä, nu måste jag fråga vad ni som läser det här tycker. Patrik och jag hade en diskussion häromdagen och vi är inte helt överens. Han tycker att jag gör nån slags porrmin på den här bilden, dvs försöker se kåt ut (om jag hade emojis på min dator hade jag lagt in apan som håller för ögonen här,  förmodligen även apan som håller för munnen).
Nä, nu måste jag fråga vad ni som läser det här tycker. Patrik och jag hade en diskussion häromdagen och vi är inte helt överens. Han tycker att jag gör nån slags porrmin på den här bilden, dvs försöker se kåt ut (om jag hade emojis på min dator hade jag lagt in apan som håller för ögonen här,  förmodligen även apan som håller för munnen).

Alltså, min kompis Caroline och jag försökte ju se lite snygga ut, men nån porrmin tycker jag inte att det är.. Lite mer förvånad kanske? Eller, "tja, fan vad cool jag är". Typ. När han skulle illustrera vad han menade med porrmin (alltså "den kåta minen") så såg han ut så här:

Lite mer halvsovande om du frågar mig.. 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..